De kartonnen doos zorgt nog steeds voor de beste verzending

Het verzenden van een pakketje is voor veel mensen tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Doordat het online bestellen van producten nu zo vaak wordt gedaan, zijn er ook een stuk meer pakketten in omloop die op een dagelijkse basis bezorgd moeten worden. Op deze manier is het mogelijk om binnen het bedrijf minder focus te leggen op het verkopen van producten in een winkel. De online webshop is nu eenmaal een stuk populairder. Daarom is het voor de bedrijven verstandig om hier ook rekening mee te houden. Het verzorgen van een goede online shop ervaring en de juiste verzending zijn voor consumenten een belangrijke factor. Als bedrijf moet je er nu dan ook op letten dat je de juiste keuzes zal maken wanneer het gaat over de verzending van producten. Met de juiste verzending behoud je namelijk tevreden klanten. 

 

Kartonnen dozen 

Het verzenden van een product kan je op verschillende manieren aanpakken. De meeste bedrijven kiezen ervoor om de verzending door een externe partij te laten regelen. Diensten als PostNL en UPS zorgen er vervolgens voor dat pakketten bezorgd worden. Hierdoor heb je als bedrijf echter weinig invloed op de manier van het verzenden. Waar je wel invloed op hebt is de verpakking van de verzending. Daarom is het verstandig om deze zo stevig mogelijk te maken. Zo verklein je de kans op beschadigingen van het product dat je verzendt. Bij de verpakking is het aan te raden om te kiezen voor kartonnen dozen. Deze dozen zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een passende variant is voor jouw producten. Dozen bestellen doe je bovendien simpel online. Op deze manier ben je hier niet al te veel tijd aan kwijt. 

 

Voor de brievenbus

Er zijn veel verschillende soorten dozen. Wanneer je met jouw bedrijf vooral kleinere producten verkoopt is het handig om te kiezen voor de postdoosjes. Deze doosjes passen direct door de brievenbus. Op deze manier is het bij deze verzendingen niet nodig om het pakket daadwerkelijk als een pakket te versturen. Deze doosjes worden gewoon met de brieven verzonden. Dat biedt jou als bedrijf een paar voordelen. Je betaalt namelijk minder kosten voor de verzending van deze doosjes. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat het verzenden van deze dozen simpeler gaat, doordat het doosje altijd door de brievenbus past. De klant hoeft dus niet per se thuis te blijven voor het pakketje. Deze kan bij afwezigheid namelijk gewoon in de brievenbus worden geplaatst.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie