Een persoonlijk telefoonhoesje

Om je telefoon goed te beschermen is het belangrijk dat je een hoesje om je telefoon doet. Een hoesje beschermt je telefoon namelijk bij het vallen. Het hoesje kan ervoor zorgen dat je telefoon niet barst, maar ook dat er geen krassen op komen of dat je telefoon niet meer werkt. Omdat onze mobiele telefoon steeds belangrijker voor ons wordt, zijn we er ook steeds afhankelijker van. Het is voor veel mensen bijvoorbeeld hun agenda, navigatie maar ook horloge en de manier om te communiceren met anderen. Je wilt er dus voor zorgen dat je telefoon niet kapotgaat, anders ben je dat allemaal kwijt. En dat is precies de reden dat je een telefoonhoesje om je telefoon draagt. 

 

Zelf ontwerpen

Een hoesje voor je telefoon hoeft niet alleen maar praktisch te zijn. Je kan namelijk ook zelf telefoonhoesje maken. Wanneer je dat doet kan je het hoesje op een leuke manier personaliseren. Je kan dit doen door bijvoorbeeld een foto op je telefoonhoesje te laten drukken. Je kan bijvoorbeeld je favoriete vakantiefoto op het hoesje zetten. Wanneer je dan je telefoon pakt word je meteen weer blij van het zien van die vakantiefoto. En dat terwijl die leuke foto ook nog eens een hoesje is dat je telefoon goed beschermt. Ook is het leuk om een telefoonhoesje te maken voor iemand die je liefhebt. Je kan bijvoorbeeld aan je geliefde een leuk hoesje geven met een romantische foto van jullie samen erop. Zo denkt hij of zij altijd aan jou bij het zien van zijn of haar hoesje. 

 

Verschillende soorten hoesjes

Maar ook voor je moeder is het een heel leuk cadeau om een hoesje met een foto van haar kinderen te hebben. Wanneer je zelf dit hoesje ontwerpt kan je het natuurlijk zo leuk maken als je het zelf wil. Vervolgens wordt deze foto gedrukt met een kras-bestendige inkt. Hierdoor weet je dus zeker dat de foto niet snel beschadigd raakt. Je kan voor allerlei verschillende telefoons en verschillende modellen een hoesje zelf ontwerpen. Als je op de site van case24 kijkt zie je al snel de verschillende modellen. Ook kan je dan zelf nog kiezen wat voor type telefoon hoesje je wilt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een hardcase of een softcase. De softcases zijn van een flexibel materiaal, dat kan handig zijn als je vaak van hoesje wisselt. Maar je kan ook kiezen voor een portemonnee hoesje, daar kan je alle pasjes in kwijt. In alle gevallen is het een extra bescherming voor je belangrijke telefoon.  

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie