Met een trellisscherm maak je je tuin nog mooier!

Je kunt voor heel veel (tuin)spullen en tuinhout terecht bij Hillhout tuinhout. Dus als je van plan bent om je tuin eens flink aan te pakken, is een, online, bezoekje zeker de moeite waard. Ook als je al een mooie schutting hebt staan, valt er vast nog wel wat verbetering op aan te brengen. Wat denk je van een mooi trellisscherm om klimplanten tegen te laten groeien? Een trellisscherm is er in verschillende varianten, met verschillende afmetingen en in verschillende materialen. Welk trellisscherm je ook kiest, het is altijd een mooie optie om je tuin te verfraaiien!

Een trellisscherm is er voor veel verschillende klimplanten

Je kunt tegen een trellisscherm werkelijk alle soorten klimplanten laten groeien die je maar wilt. Of het nu gaat om hedera of een klimroos, om kamperfoelie of een clematis, iedere klimplant komt, tegen een trellisscherm geplaatst, nog beter tot zijn recht. Een voordeel is namelijk dat een trellisscherm dusdanig open is, dat de plant aan twee kanten zichtbaar wordt. Dat is, bijvoorbeeld, een goed idee als tussenstuk in een schutting, maar ook zeer bruikbaar als terrasafscheiding. Je hebt dan én op je terras én in de rest van je tuin plezier van je klimplanten en kijkt nooit meer tegen een kale muur aan.

Gebruik zo'n scherm als ombouw voor je containers

Met een paar trellisschermen kun je gemakkelijk een ombouw maken om die (lelijke!) containers aan het oog te onttrekken. Je plant er, aan de buitenkant, snelgroeiende klimplanten tegenaan en voor je het weet zijn je containers onzichtbaar. Natuurlijk moet je dan wel één kant open laten en er ook geen dakje op maken. Je wilt die containers wel kunnen blijven gebruiken. Wil je geen inkijk meer in de tuin? Dan kun je beter kiezen voor trellisschermen die dichter zijn dan de schermen met betongaas. Kies dan voor schermen met een kleinere maaswijdte als, bijvoorbeeld, de jasmijnschermen die je op de site ziet staan.

Online bestellen is wel zo gemakkelijk

Niet iedereen heeft de beschikking over een grote auto, al dan niet met aanhangwagen. Dus dan is het de vraag hoe je die trellisschermen en al het andere tuinhout bij je thuis weet te krijgen. Door je bestelling online te plaatsen, hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Je bestelling wordt netjes bij je thuis bezorgd. Je kunt dan direct beginnen met het plaatsen van de schermen, je nieuwe fietsenschuurtje, de blokhut en de houten terrastegels. Dat is goed geregeld!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie